تبلیغات

تبلیغات

تبلیغات برای تعریف و تبیین فروش صادراتی در نقطه بلوغ به‌ کار می‌رود. در فروش صادراتی بدلیل اینکه محصولات مانند بازار داخلی شناخته شده نیستند برای کسب سهم بیشتری از بازار و و واگذار نکردن میدان به رقبا لازم است تبلیغ متناسب با شرایط انجام شود. ابزارهای تبلیغاتی از تبلیغات تلویزیونی تا تبلیغات محیطی و مهم‌تر از همه استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی بعنوان کارآمدترین و ارزان ترین ابزار تبلیغاتی در بازار هدف صادراتی مورد استفاده قرار می گیرد.

صادرات به منزله وسیله‌ای مطمئن در قبال بحران اقتصادی داخلی ایران، پیشرفت بیشتر و گسترده‌تر، درآمد بیشتر و آگاه شدن مستمر از آخرین تحولات فن‌آوری روز می‌باشد. یافتن مشتری و مصرف کننده در آنسوی مرزهای داخلی را باید عامل تعیین کننده حیات صنعت و بقای آینده آن دانست و این امر حرکتی حساب شده را می‌طلبد. برای حرکت در این راستا و دستیابی به این هدف نیاز به زمینه‌سازی و فراهم نمودن بسترهای لازم است که انجام تبلیغات موثر و مفید نخستین و مهمترین گام می‌باشد.

امروزه تولید و ارائه کالا به تنهایی کافی نیست زیرا فعالیت‌های در حال توسعه تغییر کرده است و در یک محیط رقابتی بایستی مشتریان را جذب نمود. تبلیغ بخشی از بازاریابی موفقیت‌آمیز به حساب می‌آید و شرکت‌های موفق به ویژه در امر صادرات، به موازات ارتقای کیفی محصولات خود به دنبال طراحی و به کارگیری سیستم‌های بازاریابی پویا و مؤثر می‌باشند. تبلیغ به شما کمک می‌کند تا مشتریان کنونی را نسبت به خود وفادار ساخته یا بازارهای جدیدی را برای خود برگزینید.

یکی از جنبه‌هایی که به کمک آنها دیدگاه مشتریان نسبت به شرکت شما شکل می‌گیرد شیوه‌های تبلیغاتی شماست. برای انجام تبلیغات، ابزارها و شیوه‌های مختلفی وجود دارد که شرکت مدیریت صادرات بنا به شرایط کشور هدف صادراتی و بنگاه تولیدی  مورد بررسی قرار گرفته و مزایا، معایب و راهکارهای اجرایی صحیح آنها ارائه می‌شود. رسانه‌های تبلیغی نیز همچون سایر علوم به سرعت در حال تغییر و تحول هستند.

در مرحله معرفی کالا، آگهی‌های تجاری (به ویژه رسانه‌های ارتباطی انبوه مانند اینترنت) و روابط عمومی برای ایجاد آگاهی و علاقه‌مند کردن مشتری بسیار مناسب‌اند زیرا اینترنت شناسایی مشتریان را با جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل ویژگی‌های آنها آسان می‌کند. در حال حاضر انتخاب هر کدام از راهبردها می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد به شرط آنکه به صورت مؤثر به کار گرفته شود. در هر صورت نمونه مؤثر، ترکیبی از راهبردها خواهد بود که بهتر بتواند به نیازهای بازار و مشتریان نزدیک شده و پاسخگوی آن‌ها باشد.

 

Advertising-01

Advertising-01

 

تبلیغات از نظر موضوعی به 2 دسته تقسیم میشود:

تبلیغات تجاری: این نوع تبلیغ با هدف  انتفاعی  تبلیغ کننده با هدف تاثیرگذاری بر ذهن و رفتار مخاطب در راستای منافع مجموعه سود کسب کند.

تبلیغات غیر تجاری: در این نوع تبلیغات ممکن است بصورت مستقیم به تبلیغ کالا اشاره نشود و در قالب آموزش یا فرهنگ‌سازی تبلیغات بصورت غیر مستقیم با هدف تاثیرگذاری تجاری ارائه شود.

تبلیغات اینترنتی و شبکه های اجتماعی:

امروزه بحث بازاریابی شبکه‌های اجتماعی به یک ضرورت در استراتژی‌های بازاریابی برای شرکت‌ها تبدیل شده و هیچ شرکتی نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد. بنابراین شناسایی اصول بازاریابی شبکه‌های اجتماعی نیز امری بلامنازع است. شناسائی شبکه‌های اجتماعی بر اساس فرهنگ استفاده در کشور هدف صادراتی ایجاد بسترهای لازم جهت تبلیغات کارآمد، مستمر و تاثیرگذار از نکات مهم در دیجیتال مارکتینگ است.

تبلیغات رسانه های جمعی (رادیو و تلویزیون):

علیرغم رشد بسیار بالای تبلیغات شبکه‌های اجتماعی و فراگیر شدن آن نقش تبلیغات رسانه‌های جمعی همچنان در بخش‌هایی از صنعت تبلیغات ماندگار است، در بین انواع رسانه‌های تبلیغاتی، تلویزیون به عنوان رسانه‌ای که می‌تواند افراد بسیاری را به وسیله امواج شبکه‌های مختلف تحت پوشش قراردهد، نفوذی شدید در خانواده‌ها دارد.

تلویزیون در مقایسه با سایر وسایل ارتباط جمعی، بر حیات مادی و معنوی تک‌تک افراد جامعه از هر گروه سنی، تحصیلی و شغلی تاثیر  به مراتب بیشتری دارد. یکی از دلایلی که باعث شکل‌گیری چنین خصوصیتی در تلویزیون می‌گردد، خاصیت سمعی و بصری بودن تلویزیون و وجود عامل حرکت در این رسانه جمعی است. یکپارچگی در تبلیغات و جمعی بودن آن جایگاه این ابزار تبلیغاتی را علیرغم نفوذ بالای شبکه‌های اجتماعی حفظ کرده است.

تبلیغات محیطی:

به هر نوع تبلیغ خارج از نقطه نهائی خرید مشتری تبلیغات محیطی گفته می‌شود. اصطلاحی کلی و غیرتخصصی دربارهٔ انواع اشکال تبلیغات است که در فضاهای خارج از خانه صورت می‌پذیرند. دیگر معادل این اصطلاح تبلیغات خارج از خانه نامیده می‌شود. تبلیغات محیطی شاخه‌ای تخصصی، جدید و رو به گسترش از تبلیغات بیرونی است که نباید آن‌ها را به یکسان به کار گرفت عبارت خارج از خانه یعنی هر رسانه‌ای که خارج از محیط منزل با مشتری در ارتباط باشد.

انواع تبلیغات محیطی:

  • تبلیغات بیلبوردهای شهری و برون شهری
  • تبلیغات ترانزیت و سیستم‌های حمل و نقل
  • تبلیغات از طریق مبلمان شهری
  • تبلیغات در مراکز عمده خرید‌ای ورزشگاه‌ها و ..
  • تبلیغات از طریق انواع روش ابتکاری
, ,
نوشتهٔ پیشین
ایجاد، آموزش و نظارت بر شبکه‌های توزیع یا نمایندگی‌ها در بازارهای صادراتی
نوشتهٔ بعدی
برندینگ

پست های مرتبط

فهرست