بازارشناسی

بازارشناسی 

بازارشناسی اجرایی کردن تحقیقات بازار جهت شناسایی و اطلاع از قاعده، روش و سیستم بازار و قوانین، اصول و روش صادرات پیش از اجرا و اعمال هر نوع مجموعه فعالیت‌های صادراتی است.

 بازارشناسی با در نظر گرفتن شرایط بنگاه تولیدی به عنوان طرف عرضه و انتخاب مناسب‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر رسیدن به مشتریان خارجی به عنوان طرف تقاضا جهت عملیات بازاریابی و بر‌اساس لایه‌های مختلف بازار انجام می‌شود.

در تحقیقات بازار، بازار هدف از زوایای مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد حال آنکه در بازارشناسی شرایط و محصولات بنگاه تولیدی به نسبت بازار هدف مورد بررسی قرار می‌گیرد. استراتژی، برند، اهداف و مقاصد،سهم بازار، میزان رشد در بازار  کیفیت و مقبولیت محصول عرضه شده و بسیاری موارد دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در بازارشناسی بیشتر مجموعه صادر‌کننده  نسبت به بازار هدف مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.

 

MarketSurvey-01

MarketSurvey-01

 

بررسی شرایط بنگاه تولیدی و محصولات آن بر اساس قوانین کشور هدف صادراتی:

بررسی موضوعاتی از جمله  فرهنگ، قوانین حاکم بر کشور هدف، روابط سیاسی کشور مبدا و کشور هدف صادراتی، نظام اقتصادی حاکم بر کشور هدف به ویژه سیستم پولی و بانکی کشور هدف، میزان رشد صنعت و دسترسی به فن‌آوری ارتباطات، میزان شفافیت و نفوذ ارتش، جمعیت‌شناسی و بسیار موارد دیگر است.

برای مثال : در بازار عراق بخش قابل توجهی از خرید تجهیزات کشاورزی از طریق مناقصات دولتی یا بخش خصوصی صورت می‌گیرد که حضور در این مناقصات نیازمند یکسری ابزار و پیش تعاریف است. آمادگی جهت شرکت در مناقصات را می‌توان راهکار ورود به یک لایه بازار یا بازارشناسی نامید.

در حقیقت انتخاب بهترین مسیر بر اساس شرایط بنگاه تولیدی جهت رسیدن به نتیجه مطلوب را بازارشناسی می‌گویند.

, ,
نوشتهٔ پیشین
تحقیقات بازار
نوشتهٔ بعدی
بازاریابی و بازارسازی

پست های مرتبط

شرکت در مناقصات بین‌المللی



شرکت در مناقصات بین‌المللی شرکت در مناقصات کشورهای هدف صادراتی بخش قابل توجهی از بازار صادراتی است که میتواند سهم قابل توجهی در افزایش صادرات داشته باشد.…
Our_Service_Final (1)

تحقیقات بازار



تحقیقات بازار از اقدامات کلیدی و استراتژی ساز، تحقیقات بازار است. که انتخاب بهترین بازار از میان 15 کشور اولویت صادراتی ایران و 30 کشور دارای پتانسیل…
فهرست